Smaakstoffen

Selecteer hieronder de juiste categorie

Smaakstoffen 

Subcategorieën

  • Emulsies & Extracten

    Emulsies en extracten voeg je aan vullingen en beslag toe om smaak toe te voegen. Emulsies zijn met name geschikt voor gebruik in meer extreme omgevingen, zoals bij verwerking bij hoge temperaturen. Een prima keuze voor alle zelf te maken taarten, bodems, cakes, koekjes, maar ook vullingen, icing en desserts.

  • FunCakes Smaakstoffen

    Deze smaakstoffen zijn in het bijzonder geschikt voor het op smaak brengen van botercrème, bavaroise, ijs en diverse vullingen. Kunnen tevens gebruikt worden om mee te bakken en kunnen dan ook toegevoegd worden aan beslag. Zijn geconcentreerd.

  • Geconcentreerde...

    Deze smaakstoffen zijn op oliebasis en zeer geconcentreerd. Je hebt maar enkele druppeltjes nodig om een lekkere smaak te verkrijgen en het kan gebruikt worden voor bijvoorbeeld biscuit, cakebeslag, botercrème en bavarois.

  • Natuurlijke Smaakstoffen

    Aan deze smaakstoffen zijn geen (kunstmatige) kleurstoffen aan toegevoegd. De natuurlijke smaakstoffen zijn geproduceerd op een basis van plantaardige glycerine en/of natuurlijke graanalcohol, zonder toevoeging van suikers of vetten. Ze kunnen gebruikt worden in taarten, cakes, koekjes, vullingen en vele andere bakproducten.

  • Trempeersiroop

    Gebruik de trempeersiropen voor het tremperen (bestrijken of besprenkelen) van een biscuit/taart. De trempeersiroop zorgt voor extra vocht en smaak aan de taartbodem. Hierdoor wordt de taart ook minder droog.